TNT

TNT este un termen generic pentru un produs industrial utilizat in special in industria de tapiterie, dar mai este utilizat cu succes si in alte industrii:
- Medicala – masti medicale, produse pentru igiena
- Filtre
- Geosintetice
- Constructii
- Suport pentru broderie
- Pungi de cumparaturi
- Agricultura
- Peisagistica
- Prelate
- Transport
- Altele
TNT este un material indispensabil in zilele noastre, datorita utilizarii multiple. Produsul final TNT poate fi de unica folosinta, de utilizare medie sau lunga.
TNT provine din italianul “tessuto-non-tessuto”, iar in limba engleza se cunoaste sub forma de “nonwoven”.
Materialul Netesut (TNT) este realizat din fibre sintetice legate prin procedee chimice, mecanice si termice. Procedeul de fabricatie este similar cu cel al hartiei, mici fibre de material formand o tesatura prin aglomerare, care apoi este presata. Datorita proceselor la care este supus, ajunge la o greutate medie uniforma. TNT este usor de taiat si aplicat, fiind sigur din punct de vedere dermatologic si placut la atingere.
TNT este un material economic ce inlocuieste cu succes panza sau stofa si este utilizat in industria de tapiterie, in procesul de fabricatie al corpurilor tapitate – saltele, paturi, fotolii sau canapele:
1. Ca strat intermediar in interiorul pieselor de mobilier tapitat
2. Pentru protectie si aspect, in spatele sau dedesuptul corpurilor de mobilier.
Latimea standard a TNT este 1,60 m, dar putem livra materialul taiat in rola cu latimea de la cativa cm pana la o latime maxima de 3,20 m.
Gramaje disponibile TNT: de la 14 gr/mp pana la 120 gr/mp.
Culorile standard TNT sunt alb, bej, maro, negru, insa pe baza de comanda acest material poate fi disponibil in aproape orice culoare.
Portofoliul nostru include si materialul TNT tratat ignifug, cu certificate de calitate si conformitate valabile, conform stardardelor internationale.

TNT   TIP  DIMENSIUNI  CULORI  GRAMAJ
   Personalizare la cerere

Standard 1,60 m 

Alte latimi disponibile la cerere

Standard alb si negru

Alte culori disponibile la cerere

Standard: 

15, 20, 30, 40, 50, 60,

70, 80, 90, 100, 120

Alte gramaje disponibile la cerere

 

 

 

 

PARTNERS AND BRANDS

Organ Needle
TJEP
Virax
Kuris